Főoldal
Ajánlatkérés
Ajánlatok megtekintése
Tanár keresése
Tanfolyam keresése
Regisztráció (tanár)
Regisztráció (intézmény)
Hírek
Akciók
Képzőhelyek
Segédletek
Fórum
FELHASZNÁLÓNÉV:
JELSZÓ:
Elfelejtett jelszó?
Henye rovat
Szórakozás
Vicckosár
Galéria
Diáksarok
Ajánljuk
Pályázatok
Bemutatkozunk
Archívum
Linkek
Jogi nyilatkozat
Tudnivalók
 

A Priváttanár honlap elsődleges célja a tanulók és tanítók egymásra találásának elősegítése, valamint a tanuláshoz és tanításhoz szükséges információk és segédletek biztosítása.

Oldalunkon a diákok ingyenesen kereshetnek az adatbázisunkban szereplő tanárok között, és kiválaszthatják a nekik legmegfelelőbb oktatót.

A tanárok, iskolák, tanfolyamok lehetőséget kapnak oldalunkon a bemutatkozásra, és a megadott adatok alapján könnyen elérhetőek a diákok számára.

 

A Tudnivalók az alábbi témákat járja körül:

Tanár keresése

Tanfolyam keresése

Ajánlatkérés

Fórum

Oktatási információk

Hírlevél

Regisztráció tanárként

Regisztráció intézményként

SMS szolgáltatás

A tagdíjak rendezése

 

Tanár keresése

A Tanár keresése menüpontra kattintva a látogatóknak lehetőségük van a honlapunk adatbázisában szereplő tanárok között, a számukra fontos szempontok alapján keresni.

Tantárgyak, lakóhely, óradíj és más feltételek szerint kiválaszthatjuk a nekünk megfelelő tanárokat. Nem szükséges minden keresési szempontot meghatározni.

A tantárgyak esetén először a kategóriát válasszuk ki a listából, majd ezt követően a kategóriába tartozó tantárgyak közül választhatunk. A Keresés gombra kattintva a keresés feltételeinek megfelelő tanárok nevei megjelennek, és a megnéz gombra kattintva megtekinthetjük megadott adataikat, és elérhetőségeiket. Ezek után nincs más teendő, mint a kiválasztott tanárokkal felvenni a kapcsolatot, és a részleteket egyeztetni.

Tanfolyam keresése

A Tanfolyam keresése menüpontra kattintva lehetőség nyílik a honlap adatbázisában szereplő tanfolyamok között keresni. A keresési szempontok megadásával kereshetünk város, díj, időtartam és más feltételek szerint. Nem szükséges minden keresési szempontot meghatározni.

Először a kategóriát válasszuk ki a listából, majd ezt követően a kategóriába tartozó alcsoportok közül választhatunk. A Keresés gombra kattintva a keresés feltételeinek megfelelő tanfolyamok nevei megjelennek, és a megnéz gombra kattintva megtekinthetjük a tanfolyam, és a szervező intézmény megadott adatait, és elérhetőségeit. Ezek után nincs más teendő, mint a kiválasztott intézménnyel felvenni a kapcsolatot, és a részleteket egyeztetni.

Ajánlatkérés

A tanárok és tanfolyamok keresése mellett lehetőség van ajánlatok kérésére is, melyre a tanárok, és intézmények válaszolhatnak. Ezt az ajánlatkérés menüpont segítségével tehetjük meg.

Az ajánlatkérés címsora, és határideje bárki által megtekinthető az Ajánlatok megtekintése menüponttal. Az ajánlatkérésben megadott elérhetőségek, és bővebb leírás azonban csak a regisztrált tanárok és intézmények számára láthatók. A számukra megfelelő ajánlatokban megadott elérhetőség alapján a tanárok és intézmények felvehetik a kapcsolatot az ajánlatkérővel. Így az ajánlatkérő csak komoly ajánlatokkal találkozik, amelyek időpont és a kívánt cél szempontjából is megfelelőek.

Fórum

A fórum a látogatók által szabadon megtekinthető, de a fórumhoz hozzászólni, csak ingyenes regisztráció után lehetséges.

Oktatási információk

Az érettségivel, felvételivel, ponthatárokkal, jelentkezéssel, közép- és felsőoktatási rendszerrel kapcsolatos egyéb információkkal kapcsolatban az Oktatási információk link nyújthat segítséget.

Hírlevél

Hírlevelünkre bárki feliratkozhat, a feliratkozás ingyenes. A hírlevélről a leiratkozás a email-címre írt üzenettel, vagy a hírlevél alján található linkkel lehetséges. A hírlevél havonta jelenik meg, és az oldalunkkal kapcsolatos újdonságokról, akciókról, szolgáltatásokról, valamint a hónap legfontosabb oktatási fejleményeiről, híreiről számol be.

Regisztráció tanárként

Megjelenni a honlap adatbázisában, és bizonyos szolgáltatásokat igénybe venni csak regisztráció után lehetséges. A Regisztráció (tanár) menüpontra kattintva a belépéshez szükséges adatokat kell megadnunk. Az adatok kitöltését követően a Regisztráció gombra kattintva a sikeres regisztrációról felirat tájékoztat, valamint a megadott email címre üzenetet küld a rendszer. Máris beléphetünk a felhasználónevünk és jelszavunk segítségével a Tanár oldalra.
A Tanár oldalon az Ajánlatkérések menüpont segítségével megtekinthetjük a beérkezett ajánlatkéréseket, az Adatok menüpont segítségével módosíthatunk adatainkon, beleértve a tanítási profil adatainkat is, melyek a látogatók által megjeleníthetők egy keresést követően. A Tantárgy menüponttal vehetünk fel új tantárgyakat. Érdemes az első belépések során az adatainkat megadnunk, és a tanított tantárgyainkat felvennünk, hogy a tanárt kereső látogatók megtekinthessék a "profilunkat". (A tanárkereső adatbázisban csak tantárgy felvételét követően jelenik meg a felhasználó).

A Regisztráció díja bruttó 2990 Ft/félév.

Ez magában foglalja az adatbázis és a tanár oldal használatát, valamint e-mailen érkező automatikus értesítést, ha a rendszerbe a felvett tantárgyainkat érintő ajánlatkérés érkezik. A felvehető tantárgyak száma nincsen korlátozva. Ha olyan tantárgyat szeretne tanítani, mely az adatbázisunkban nem szerepel, illetve a Tanár oldalon nem vehető fel, jelezze szerkesztőségünknek, és mi haladéktalanul bővítjük listánkat.

Regisztráció intézményként

A Regisztráció (intézmény) menüpontra kattintva a belépéshez szükséges adatokat, valamint a kapcsolattartó adatait kell megadnunk. Az adatok kitöltését követően a Regisztráció gombra kattintva a sikeres regisztrációról felirat tájékoztat, valamint a megadott email címre üzenetet küld a rendszer. Máris beléphetünk a felhasználónevünk és jelszavunk segítségével a Tanfolyam oldalra. A Tanfolyam oldalon az Ajánlatkérések menüpont segítségével megtekinthetjük a beérkezett ajánlatkéréseket, az Adatok menüpont segítségével módosíthatunk adatainkon, melyek a látogatók által megjeleníthetők egy keresést követően. Az Új tanfolyam menüponttal vehetünk fel új tanfolyamokat. Először a Kategóriából válasszuk ki a megfelelőt, majd az Alkategóriákból választhatjuk ki a kívánt tanfolyamot. A kezdés dátumát a naptár segítségével adhatjuk meg. A Tanfolyam szerkesztés pont segítségével a megfelelő tanfolyamnál a szerkesztést választva módosíthatóak az adatok.

A Regisztráció díja bruttó 5990 Ft/félév.

Ez magában foglalja az adatbázis és a tanfolyam oldal használatát, valamint e-mailen érkező automatikus értesítést, ha a rendszerbe a felvett tantárgyainkat érintő ajánlatkérés érkezik.

A felvehető tanfolyamok száma nincsen korlátozva. Ha olyan tanfolyamot szeretne felvenni, mely az adatbázisunkban nem szerepel, illetve a Tanfolyam oldalon nem választható, jelezze szerkesztőségünknek, és mi haladéktalanul bővítjük listánkat.

SMS szolgáltatás

Ezt a szolgáltatást minden regisztrált partnerünk igényelheti az címre írt üzenettel, vagy az ügyfélszolgálat felhívásával. Főként azoknak javasoljuk akik nem rendelkeznek internet-hozzáféréssel, vagy elsősorban SMS üzeneteiket figyelik. A szolgáltatásunk segítségével akár internet nélkül, telefonos egyeztetést követően létrehozunk egy felhasználót, kialakítjuk a hozzátartozó profilt, és létrehozunk egy 'felhasználónév@privattanar.hu' személyes elektronikus postafiókot. A partnerünket SMS-ben tájékoztatjuk minden ajánlatkérésről, illetve a postafiókra érkező levelekről, és kívánság esetén SMS-ben továbbítjuk a kapcsolatfelvételt kereső e-mail üzenetek szövegét.

SMS szolgáltatásunk díja bruttó 1490 Ft/félév.

Így a honlapunkon internetes jelenlétet, postafiókot, és személyes adatlapot biztosíthatunk partnereinknek internet-kapcsolat nélkül is!

Hogyan rendezhető a tagdíj?

A tagdíj a regisztrációt követően fizetendő. A beérkezett ajánlatokat a tagdíjfizetést követően lehet megtekinteni.

Kétféle tagdíjfizetési mód áll a rendelkezésre: a felhasználó postacímére küldött csekk befizetése, illetve banki átutalás. A megfelelő fizetési módot a regisztrációs adatlapon lehet kiválasztani.

Amennyiben a postai befizetésre esett a választás, szerkesztőségünk postázza a befizetéshez szükséges sárga csekket.

Banki átutalás vagy pénztári készpénzbefizetés esetén a következő számlaszámot kérjük megjelölni:

ERSTE Bank Rt 11600006-00000000-22198853

Számlatulajdonos: Methys Kft.

Az átutaláskor a közlemény rovatban kérjük a jelentkező nevét feltüntetni.

A fizetésről a szerkesztőség a postai átfutást követően, általában 3-4 munkanapon belül értesül. A banki átutalás, illetve a bankkártyás fizetés átfutási ideje ennél rövidebb, általában 1 munkanap. A tagdíj beérkezte után a regisztráció automatikusan hat hónappal meghosszabbodik.

Az első regisztráció után a tagság regisztrációs díja félévente fizetendő. A tagság lejárta előtt két héttel a szerkesztőség automatikus értesítő e-mailt küld a tagdíjfizetés esedékességéről, valamint postázza a befizetéshez a csekket, amennyiben ez a fizetési mód lett kiválasztva.

A tagság lejártát követően - a tagság meghosszabbításáig - nem jelennek meg a felkínált ajánlatok részletes adatai. A tagság lejártát követő második héttől a felhasználó adatai nem jelennek meg a szaknévsorban.

Érdemes tehát a következő féléves tagdíjat még a tagság lejárta előtt befizetni, hogy a szolgáltatások folytonosak maradjanak. A befizetést követően a tagság lejáratának dátuma minden esetben hat hónappal meghosszabbodik, így idő a korábbi befizetéskor sem vész el.

Hogyan kérhető számla a befizetésről?

Szerkesztőségünk minden befizetőnek automatikusan küld (áfás) számlát. A tagdíj megérkezését követően az üzemeltető azonnal kiállítja a számlát és postán küldi el a befizetőnek. Az átfutási idő a fizetés módjától függően 1-10 munkanap lehet. A számla teljesítésének dátuma a pénzügyi teljesítés, vagyis a befizetés pénzintézet általi lekönyvelésének a napja.

 

 

 

 

NÉV:
E-MAIL CÍM:

Jan-26 02:04
Dec-02 20:45
Dec-02 20:44
Dec-02 20:43
Dec-02 20:38