Főoldal
Ajánlatkérés
Ajánlatok megtekintése
Tanár keresése
Tanfolyam keresése
Regisztráció (tanár)
Regisztráció (intézmény)
Hírek
Akciók
Képzőhelyek
Segédletek
Fórum
FELHASZNÁLÓNÉV:
JELSZÓ:
Elfelejtett jelszó?
Henye rovat
Szórakozás
Vicckosár
Galéria
Diáksarok
Ajánljuk
Pályázatok
Bemutatkozunk
Archívum
Linkek
Jogi nyilatkozat
Magunkról Rólunk

 

Hát ezt is megértük!

Több hónapos intenzív munka után kis csapatunk nagy szeretettel és örömmel mutatja be minden jelenlegi és volt diáknak, valamint pedagógusnak, óraadónak, vagy csupán csak érdeklődőnek a Privattanar.hu  interaktív hírportált.

Hogy miért interaktív?

Mert hiszünk a közös munka előremozdító erejében. Úgy gondoljuk, hogy együtt Önökkel, Veletek értékes és érdekes, szórakoztató és elgondolkodtató, dumálós és olvasgatós, röviden szólva: együttes munkával hiteles lapot szerkesztünk. Olyat, hogy érdemes legyen naponta felkeresni bennünket, hozzászólni témáinkhoz, pályázni pályázatainkon. Ahol mindenki, legyen az bár diák, tanár segítséget és információt kap mindenhez, ami érdekelheti.

 

És persze ne feledkezzünk meg a fő célunkról sem:

-         Hogy a diákok egy helyen találják meg a számukra legmegfelelőbb tanárt, tanfolyamot, tananyagot, tankönyvet, korrepetítort,

-         Hogy kedves pedagógus kollégáink szabad kapacitását kihasználhassák oktatóként, magántanárként, korrepetitorként,

-         Hogy intézmény partnereink tanfolyamaikkal célirányosan, és ezzel hatékony módon közvetlenül az érdeklődökhöz jussanak el.

 

Természetesen oldalunk az Önök, a Ti igényeitekhez igazodva folyamatosan fejlődik.

Éppen ezért igyekszünk hasznos tudnivalókkal, olvasmányos, érdekes hírekkel, naprakész pályázati információkkal szolgálni pedagógusoknak és diákoknak egyaránt.

Az első tíz a száz indokból, hogy miért érdemes a Privattanar.hu oldalon regisztrálni:

-         Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, amely során partnereink észrevételeit és javaslatait is figyelembe vesszük

-         A magántanár, korrepetitor és tanfolyam széles körű keresési lehetőségei mellett az oldalra látogatók naponta frissülő információs tartalommal találkozhatnak, érdekes cikkeket, hasznos oktatási segédanyagokat, sztorikat olvashatnak

-         Komoly országos és nemzetközi pályázatfigyelésünkkel diákoknak, tanároknak, intézményeknek próbálunk segíteni

-         Az oldal szerkesztésénél és kialakításánál egyszerű és hatékony regisztrációs és keresési lehetőségeket teremtünk

-         Egyedülálló tanfolyam, tanár és egyéb oktatásra vonatkozó keresési lehetőséget biztosítunk regisztrált látogatóinknak

-         Partnereink interaktívan, akár otthonról is naponta értesülhetnek az aktuális lehetőségekről,- a tanárok az oktatót, korrepetitort, felkészítőt kereső diákokról.

-         A privattanar.hu oldalunkon rendkívül széles tanfolyam és tantárgykörben az általános iskolai szinttől a középiskolán át a főiskoláig, egyetemig mindenki megtalálja a megfelelő oktatót, felkészítőt, tanárt, tanfolyamot.

-         Gyakorlott pedagógusok, újságírók, diákújságírók és médiatanácsadók segítik munkánk eredményességét és hatékonyságát.

-         Figyelemmel kísérjük a legújabb oktatási metodikákat, az Európai Unió ajánlásait és lehetőségeit

-         Költséghatékony lehetőségünk biztos, stabil anyagi és erkölcsi  hátteret biztosít minden kedves partnerünknek 

 Egyenlő esélyeket biztosítunk mindenkinek: elérhető áron, így akár egy jó ötletéből álmai válhatnak valóra annak is, aki eddig nem tudott érvényesülni.

 Az oktatás területén eltöltött évek tapasztalatai után nagyon sok nyitott kérdés maradt bennünk ugyanúgy, mint a diákokban - ezek a kérdések alapozták meg az oldal indulását.


Köszönve megtisztelő bizalmatokat várjuk észrevételeiteket, hozzászólásaitokat az oldalunkon indított nyilvános Fórumon is, ahol diák- és tanármoderátorok segítik munkánkat.

Továbbá örömmel vesszük praktikus tanácsaitokat is az oldal fejlesztésével kapcsolatban. Mivel számunkra mindenki egyformán kedves, a negatív kritikákból pedig tanulni érdemes, így azt se rejtsétek véka alá.

Nagyon sikeres együttműködést és jó olvasgatást kívánunk minden kedves Látogatónknak, Barátunknak, Érdeklődőnek.

A Szerkesztőség

E-mail címünk:

Ügyfélszolgálat:

Dr. Hannus Márton ügyvezető  06 (70) 2-323-468

Zádory V. Zóra főszerkesztő 06 (20) 9-255-199

Fazekas Veronika koordinátor 06 (20) 9-255-289  

és még számos diákújságíró és tanár kolléga

 

 

NÉV:
E-MAIL CÍM:

Jan-26 02:04
Dec-02 20:45
Dec-02 20:44
Dec-02 20:43
Dec-02 20:38