Főoldal
Ajánlatkérés
Ajánlatok megtekintése
Tanár keresése
Tanfolyam keresése
Regisztráció (tanár)
Regisztráció (intézmény)
Hírek
Akciók
Képzőhelyek
Segédletek
Fórum
FELHASZNÁLÓNÉV:
JELSZÓ:
Elfelejtett jelszó?
Henye rovat
Szórakozás
Vicckosár
Galéria
Diáksarok
Ajánljuk
Pályázatok
Bemutatkozunk
Archívum
Linkek
Jogi nyilatkozat
Indián horoszkóp

Indián horoszkóp


Sólyom
(III. 20. - IV. 19.)


Remek megfigyelő képességgel rendelkezik, rendkívül dinamikus egyéniség. Feszültségben telik élete, hiszen állandó készenlétben áll, még véghez sem vitte egyik tervét, máris új lehetőségekre vár. Értékítélete olykor nem megfelelő, nem tudja mérlegelni az egye lehetőséget jelentőségét. Optimista, nyílt lapokkal játszik, s fontos számára személyes szabadsága. Olykor tapintatlanul viselkedik, ami a szívén, az a száján.

Hód
(IV. 20. - V. 20.)


Ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, a változás, s az új dolgok kizökkentik megszokott egyensúlyából. Nem szereti a kockázatot, ezért minden tervét alaposan átgondolja, majd ha törik, ha szakad véghez is viszi azt. Fontos számára a biztonság és a kényelem, nem veti meg a testi örömöket. Becsületes és megbízható ember, s nem vágyik vezető szerepre.


Szarvas
(V. 21. - VI. 20.)


Rendkívül energikus, mozgékony alkat, állandóan az új dolgokat kutatja, számára nélkülözhetetlen a változatosság. Szinte minden érdekli, egy dologgal azonban nem tudja hosszabb ideig lekötni magát, így ismerete felületes lehet. Könnyen szót ért bárkivel, jó társasági ember. Munkájában is csak akkor várható el hűsége, ha megmarad személyes szabadsága.

Harkály
(VI. 21. - VII. 21.)


Intenzív érzelmi életet él, s hangulata gyakran változik. Párkapcsolataiban hűséges és ragaszkodó, életében a család tölti be a főszerepet. Mindig segít a bajba jutottakon, de a legnagyobb figyelmet szeretteire fordítja. Olykor igen szeszélyes lehet, hangulata ingadozó. A karrier számára csupán lehetőség, nem pedig cél. Munkájában és magánéletében is hűséges.

Lazac
(VII. 22. - VIII. 21.)


A lazac szülötte, akár maga a halak királya bátor, s elegáns küllemű. Sokat ad megjelenésére, életében az anyagi biztonság fontos szerepet játszik. Igen nagyvonalú, s jószívű ember. Jó vezetői képességekkel rendelkezik, s mindent megtesz célja elérésének érdekében. Nem szereti ha irányítják. Melegszívű, de néha túl büszke és arrogáns is lehet.


Barnamedve
(VIII. 22. - IX. 21.)


Akárcsak a természetből ismert barnamedvének, e jegy szülöttének is két oldala van. Bár nem szeret vezető pozícióba kerülni, főnökként is megállja helyét jó szervezőképességének, racionális gondolkodásmódjának köszönhetően. Jó esetben igazságos, ha azonban átesik a ló másik oldalára, túlzottan kritikus is lehet. Életében mindent gondosan eltervez, s nem szereti a váratlan, új dolgokat. Felelősségteljes és precíz, így munkahelyén általában nélkülözhetetlenné válik.

Holló
(IX. 22. - X. 22.)


Bár Európában a hollót negatív jelképnek tartják, az Indiánok kultúrájában nagy tisztelet övezi. Akárcsak a holló, e jegy szülötte is képes minden körülményhez alkalmazkodni. Diplomatikus, kerüli a konfliktusokat. Társaságkedvelő, s fél a magánytól. Fontos számára az egyensúly megteremtése, s az, hogy hasznossá tegye magát.

Kígyó
(X. 23. - XI. 22.)


A kígyó minden esetben feltalálja magát. Nemcsak a materiális tudományok érdeklik, de gyakran kutatja a lélek mélységeit, s a mágia tudományát is. Rendkívül elszánt, akaratát minden esetben érvényesíti. Ha egy célt tűz maga elé, mindent megtesz azért, hogy véghez vigye. Reakciói olykor hevesek, kiszámíthatatlanok, s a kompromisszumot sem fogadja el.

Bagoly
(XI. 23. - XII. 21.)


A bagoly a bölcsességet jelképező madár. Számára a függetlenség létszükséglet, nem szereti a kötöttségeket. Ha ráun valamire, azonnal továbbrepül és keres valami mást, érdekesebbet. Szereti a vitákat, kitűnő beszélgetőpartner. Végtelenül idealista, így mindig valamilyen magasabb célért küzd.


Lúd
(XII. 22. - I. 19.)


Állhatatos, megfontolt és előrelátó. Soha nem vág bele hirtelen semmibe, minden tervét alaposan megfontolja, mielőtt elkezdi annak megvalósítását. Reális gondolkodik, nem szereti az álmodozást és a kockázatvállalást. Olykor akár túlzottan szigorúnak, ridegnek is tűnhet, pedig egyszerűen csak megfontolt.

Vidra
(I. 20. - II. 18.)


Fizikailag és szellemileg is energikus, mozgékony. Szereti az új és váratlan dolgokat, a kalandokat. Lételeme a változás, de ha talál egy magasabb eszmét, szívesen vállalja az állandóságot. Nem szereti az unalmat és a kötöttségek, újító, forradalmár természetű, s mindent megtesz azért, hogy a világot jobbá tegye.


Farkas
(II.19. - III. 20.)


A farkas szülötte igen érzékenyen reagál mások reakcióira. Fél az érzelmek kimutatásától, mivel úgy hiszi, ettől sebezhetővé válik. Néha szüksége van egy kis magányra, amikor nyugodtan átgondolhatja terveit. Rendkívül meleg szívű és segítőkész.NÉV:
E-MAIL CÍM:

Jan-26 02:04
Dec-02 20:45
Dec-02 20:44
Dec-02 20:43
Dec-02 20:38