Főoldal
Ajánlatkérés
Ajánlatok megtekintése
Tanár keresése
Tanfolyam keresése
Regisztráció (tanár)
Regisztráció (intézmény)
Hírek
Akciók
Képzőhelyek
Segédletek
Fórum
FELHASZNÁLÓNÉV:
JELSZÓ:
Elfelejtett jelszó?
Henye rovat
Szórakozás
Vicckosár
Galéria
Diáksarok
Ajánljuk
Pályázatok
Bemutatkozunk
Archívum
Linkek
Jogi nyilatkozat
Üdvözlés

 

Bizony már eltelt pár hónap az indulásunk óta és az azóta hozzánk eljuttatott sok pozitív visszajelzést folyamatosan hasznosítottuk. Reméljük, hogy az eltelt idő bizonyította lapunk létjogosultságát a piacon. És bízunk abban, hogy az elvárásaitoknak megfelelve, azokhoz igazodva valóban hatékony segítséget nyújtottunk és fogunk is a továbbiakban nyújtani.

Változatlanul várjuk ötleteiteket, véleményeiteket a privattanar.hu oldalunkkal kapcsolatosan. Úgy gondoljuk, hogy együtt Veletek értékes és érdekes, szórakoztató és elgondolkodtató, dumálós és olvasgatós, röviden szólva: együttes munkával hiteles lapot szerkesztünk. Olyat, hogy érdemes legyen naponta felkeresni bennünket, hozzászólni témáinkhoz, pályázni pályázatainkon. Ahol mindenki, legyen az bár diák, tanár segítséget és információt kap mindenhez, ami érdekelheti.

Legyél Te is a privattanar.hu hírportálunk külsős újságírója! Ha szeretnéd megmutatni, hogy mit tudsz, vagy van valami témád, amiről, vagy akiről szívesen írnál, akkor kérlek jelentkezz a e-mail címen. Várunk közénk!

 


Horoszkóp 2009 február

KOS

Bármennyire is tudod, hogy neked van igazad, most hajlamod lehet a keménységre, a szigorúságra. Főként azokkal szemben, akik egyébként támogatnák elképzeléseidet. Az eszeddel már okosan szervezed, kigondold azt a munkát, tevékenységet, ami lelked belsejének legjobban megfelel. Hiába hajtod az anyagi javakat, most ez elsősorban kívánság, mint lehetőség. Jó, ha van bejelentett munkahelyed, ugyanakkor nem valószínű, hogy kizárólag ebből fogsz megélni. Fogadd meg a baráti tanácsokat és tartalékolj még kis időre, amikor megnyílnak a lehetőségek nagyobb pénzforrások felé. Ne légy ítélő bírája társaidnak. A makacsság és csökönyösség sehová nem vezet. Ha nem azt kapod most másoktól, amit szeretnél, jó lenne, ha megvizsgálnád, te mit adtál ahhoz, hogy érzelmeidet úgy viszonozzák, ahogy szeretnéd. Tedd föl magadnak a kérdést: Mindent megtettél a párkapcsolat vagy barátság megtartása, vagy létrejötte érdekében? Ha túlfeszíted a húrt, ne csodálkozz azon, ha rád egyébként nem jellemző tüneteket produkálsz, vagy nem kívánatos baleseteknek teheted ki magad. A hírneved is csorbát szenvedhet, ha makacsul ragaszkodsz kizárólagos igazságaidhoz

 

BIKA

Égsz a tettvágytól és harcolsz. Ez nem a te szereped, nem neked osztották le az égiek.  A te dolgod a megtartás, nem a „megharcolás”. Harccal úgysem tudod kiaknázni a benned lévő értékeket. Most a tervek elkészítése a faladatod, de vigyázz ne légvárakat építs. Sok feladat megoldása vár rád. Lehet, hogy most kevesebb, talán ugyanannyi pénzért, mint korábban.  Ha nem akarsz haragosokat szerezni, engedj mást is a pénzforrások közelébe. Hidd el, ez idővel megtérül, még ha nehezedre esik is. Kapcsolatod változatlanul stabil, kivéve, ha egy Kos szülöttel kötötted össze az életed. Ha büszkeségből csak harcoltok egymással, sajnos itt nem lesz győztes, maximum jól lefárasztjátok magatokat és a másikat is. Gondold át, megéri-e? Ha most szeretnél új kapcsolatot létesíteni, inkább halaszd el az időpontot. Megkörnyékezhet a depresszió, ne add át magad a szomorúságnak. Ha fogva tart a múlt, és csak vársz majd a jobb időkre tétlenül és álmodozva, elszalad melletted az élet. Keress a jelenben lévő, örömteli elfoglaltságokat. Győzd le a rossz hangulatot. Tavaszra lehet, hogy te leszel a legboldogabb emberek egyike.

 

IKREK

A korábban befektetett energiák most megtérülnek.  Akár költekezhetsz is, ha ahhoz lenne kedved, persze csak módjával. Most nem ereszted ki a kezedből, amit megszereztél. Társaidra is legyen gondod, nem biztos, hogy ők is olyan előrelátóak voltak, mint te. Adj nekik pénzügyi tanácsokat, de hagyd meg nekik a választás lehetőségét. Na végre! Szakad fel belőled az örömteli kiáltás, és munkaláz. Van feladat bőven és most energikusan be is akarod pótolni, amiről azt gondolod, hogy elmulasztottad. Nyugalom, a következő hónap még jobb lehetőségekkel kecsegtet. A szerelem tüze is szinte perzsel. Ha ráöntenéd most a kedvesedre mindazt, amit érzel, a szeretet mértéke olyan nagy lehet, ami már-már szinte teher lenne a párodnak.  Folyton fáradtnak érzed magad, ilyen tempó mellett nem is csoda.  Vigyázz az idegrendszeredre, ne ragadjon el az alap nélküli idealizmus. Hallgass a józanságodra, kiváló értelmi képességeidet használd okosan.

 

RÁK

Ha az elmúlt időszakban képes voltál meghozni, megtenni mindazt a változtatást – belső átalakulást – amire a sors figyelmeztetett, nem lesz nagyobb baj. Ha nem, most kapod az utolsó figyelmeztetéseket. Jobb, ha megteszed, amit megkövetel a sors, ugyanis előbb vagy utóbb de meg kell hoznod ezeket a lényeges belső döntéseket. A hónap elején még mindig tart benned a munkaláz. Van is mibe belefektetni az energiádat.    Ajánlatokban sincs hiány. Nem holmi fellángolásról van szó, hanem kitartó kemény munkáról. Főként, ha természetednek megfelelő munkát végzel. Az is igaz lehet, hogy csak ezt tudod most szívvel, lélekkel végezni. Jó alkalom lehet a pénzszerzésre, ha írásra adod a fejed. Hallgass a megérzéseidre. El ne kapjon a megszállottság. Elveszíthetsz valakit, akit régen tiszteltél, becsültél, és úgy érzed, csalódtál benne. A sértettség- akár valós, akár vélt dolgokon alapul- rossz tanácsadó. Az elmúlt hónapban, és e hónap elején annyi lehetőséged volt és van, hogy jobban teszed, ha megelégszel azzal, amit nagyobb erőfeszítés nélkül megszerezhetsz.

 

OROSZLÁN

Lazíts egy kicsit. A ház körüli teendők is megvárnak. Szépítenéd az otthonodat, harcolnál a mesteremberekkel, pedig rád fér a pihenés. Lehetőleg barátaiddal töltsd a szabadidődet, és próbálj meg belefeledkezni az édes semmittevésbe. Talán egy barátnő siet a segítségedre, ha nem tartalékoltál volna eleget. Óvatos duhaj vagy, ezért jobban el tudom képzelni, hogy te adsz kölcsön. Talán egy családtagod kér pénzt, és te óvatosan, megfontoltan, de persze, hogy adsz. Az is elképzelhető, hogy egy általad nagyon szeretett családtagod most a te segítségedre és a te szeretetedre szorul. Sőt, kifejezetten arra vágyik. A szerelmi fellángolás –amit érezhetsz, csak átmeneti – és mondd: szerelem-e az, amibe az anyagiak is belekeverednek? Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. Másokat is csak olyan mércével mérd, mint saját magadat. Egy bölcs király vagy királynő szigorú, de nagyon igazságos. Másokkal is, önmagával is.

 

SZŰZ

Nem vagy egy lelki terapeuta beállítottságú, de most mégis ez lehet a legfontosabb munkád: beszéltetni, meghallgatni, megvigasztalni másokat. Ha pedagógus lennél, vagy valami hasonló, ne légy túl szigorú, nem csak neked lehet igazad. Másoknak, még a gyerekeknek is megvannak a maguk szempontjai. A kasszád valószínű nem üres, mert már rég bebiztosítottad magad a rosszabb időkre. Nem mintha az idők jobbak, vagy rosszabbak lenének, de te szereted a rendet és a megfontoltságot. Jól állsz a lábadon itt a földön, de jól ki is egészíthetitek egymást egy más jegyű társsal –pl.: egy Oroszlán jegyű társ, vagy barát? – szinte felpezsdít a társasága. A vizes Halak szorongásokkal és meglepetésekkel szolgálhatnak. Talán megint szoronghatsz valami miatt? Gyermekeid, barátaid adnak okot a félelemre? Csak a saját energiádra számíthatsz, hogy legyőzd. Hidd el sikerülni fog. Most szépítsd az otthonod, vagy segíts a testvérednek, a családodnak, akik égnek a munkaláztól és dicsérik fantasztikusan jó szervezői képességedet.

 

MÉRLEG

Ne riaszd el magadtól azokat, akiket eddigi életed során magad köré gyűjtöttél, akik szeretettel vesznek körül. Ugyanis, mintha egy kis önismereti válság kerülgetne. Ettől aztán vagy hatalmas energiával dolgozol, vagy éppen nem teszel semmit. Nemsoká elmúlik ez az érzés, mint a szénanátha. Ahogy jött, úgy megy. Bízz magadban, ettől az önbizalmad csak megerősödik, vagy vizsgáld meg és bíráld felül eddigi életutad sarokpontjait és változtass, ha arra van szükség. Jobban meg kell fontolnod, hogy megveszed –e gyermekednek, vagy a kedvesednek azt a luxuscikket, amivel kapcsolatban már olyan rég rágja a füledet. Meggondoltan fogsz dönteni. Szerelem? Ez a kérdés most nem igazán foglalkoztat. Más – fontosabb, nagyobb ívű, nagyobb jelentőségű- dolgok járnak a fejedben. Van-e fontosabb kérdés ennél. Most úgy érezheted: van. Ezeknek a belső vívódásoknak a hatására hajlamos vagy visszavonultabban élni, és elgondolkodni a világ nagyobb kérdésein. A feszültségedet ne evéssel vezesd le. A fizikai munka ebben segíthet. A munkaterápia is nagyon hasznos dolog-persze csak mértékkel-értéket teremt és visszahozza kitűnő testi-lelki kondíciódat.

 

SKORPIÓ

Nem kell mindjárt megválni egy munkatárstól, baráttól, kedvestől, mert most ő tudja jobban mi a helyes. Ha nincs faladatod mely kihívás a számodra, te képes vagy teremteni. Ha alkalmazott vagy, légy alkalmazkodóbb. Ha főnök vagy, csak annyira légy szigorú mással, mint amit magadnak is kívánnál. Ha valamilyen gyógyító tevékenységgel foglalkozol, először jó lenne a saját lelki egészségedet rendbe tenni. Kiadásaid meghaladhatják a bevételeidet. Ezek elsősorban nem várt és nem tervezett kiadások. Pedig te a pénzügyi dolgaidról szereted, ha a terveid szerint alakulnak. Hogy is állsz a tervezéssel, a tartalékolással?  Munkatársaid meg fognak lepődni, hogy honnan teremtetted elő ismét, amiről már azt hitték, hogy nem is létezik. A tartalékodtól azonban most megszabadíthat egy váratlan helyzet. A fiúk, most az okos lányok, nők társaságát keresik. A lányok álmokat szőnek a hercegről, aki mindeddig nem jött el. Vagy eljött? Akkor ne perelj vele, hanem érvelj, ha neked van igazad. Mintha két ember harcolna benned egymással, és mindkettő mást mond. Ha fantáziavilágba menekülsz a problémák elől, attól még megmaradnak. Az érzelmi labilitás most a legfőbb bajod.

 

NYILAS

Munkahelyed stabil. Hogy a régi vagy az új, ez már eldőlt korábban. Megszenvedted a döntést. A biztonság és az álmok között kellett döntened. Most már ne kételkedj. Ha tovább folytatod a fontolgatást, azáltal sodorhatod veszélybe magad, hogy alaposan megrendülhet az egészséged. A hónap végi egyenleg kevesebb, mint gondoltad, de most számíthatsz a társadra. Ha szépen kéred, és nem követeled, magától is kisegít. Hála a jó természetednek a kevesebbet is jól be tudod osztani. Kicsit szomorú lehetsz, de te ismered a gondolat teremtő erejét. Tervezz magadnak, szeretteidnek, és minden embernek egészséget és jólétet. Mert eleve elrendelt jövő-az bizony nincs.  A jövőt most teremted. Van ideális, minden problémától mentes kapcsolat? Ne állítsd szembe az ideált, a földön túlit a valóssal. Örülj annak, amit kaptál és őrizd. Hiszen ez a dolgod. Összekötő kapocs vagy az emberek között. Tartsd most egyben a családot, és őrizd a társadat.  A lelkedet is tisztítsd meg ne csak az otthonodat. Adj szeretetet és biztonságot mindazoknak, akik körülvesznek. Ha egyedülálló vagy, akkor sem leszel egyedül. Van valahol valaki, aki mindig veled van. Most is.  Bízd rá magad.

 

BAK

Most egy nagyon jelentős időszak áll előtted. Meg kell tenned minden tőled telhetőt, hogy rugalmasan alkalmazkodj a világból jövő kihívásokra. Hatalmas odaadással végzed minden feladatodat. Kitartó vagy, erős és határozott. Nagy terveket készítesz és te vagy az, aki meg is valósítja, amit szeretne.  Veleszületett bölcsességed azt súgja, az elismerésen is osztozz másokkal.   Több munkád gyümölcse is beérik, igaz megdolgoztál érte, megérdemled. Magad is meg fogsz lepődni ennyi jövedelemforrás láttán. Ha nem ezt tapasztalnád, azon kellene elgondolkodnod, elég rugalmasan kezelted-e azt az erőt, amit kaptál. Alkalmazkodóképességed teszik most próbára az égiek. Gyermekeid-akikből eddig is szinte tökéletes embert akartál nevelni –kicsit több fejtörést okozhatnak a szokottnál. Szerelemben sincs hiány, sőt! Érzelmi mélység, szenvedélyes szerelem. Ez lehet új kapcsolat, vagy egy régi elmélyülése. A sok tennivalód, kötelességed mellett tartsd nyitva a szemed és a szíved, nehogy elmenjen melletted, akit neked rendelt a sors. Párkapcsolatod alapja a tisztesség, megbízhatóság, állandóság, egyenes beszéd, ami téged mindig jellemez.

 

VÍZÖNTŐ

Ebben a hónapban sem fog elkerülni a munka. Csak bírd erővel. A hónap elején jobban tennéd, ha tartózkodnál az elhamarkodott lépésektől. Minden döntésedre és hírtelen jött elképzelésedre jobb, ha alszol néhányat. A hivatásodban úgyis számolhatsz jó pár akadályozó tényezővel. Baráti társaságodból kiemelkedhet valaki, aki segíteni akar. Fogadd szeretettel. Azoknak előnyös ez a hónap, akik valamilyen szellemi tevékenységgel, vagy írással, avagy kézügyességükkel keresik a kenyerüket. Egyébként a nagy vágyak anyagi vonatkozásban kevéssé teljesülnek, sőt nem várt kiadások a láthatáron. Még szerencse, hogy előző hónapban arathattál, és félre tettél szűkebb esztendőkre. Ha szerelmi kapcsolatban élsz, stabilizálódhat a helyzeted. Csak akkor, ha a szíveden kívül az eszedet is használod. Ugyanis hajlamos lehetsz egy szenvedélyes fellángolásban félre tenni a megfontoltságot.  Nem kell, hogy mindig neked legyen igazad, ne légy csökönyös és makacs. Hallgasd meg mások érveit, de dönteni neked kell és vállalni a felelősséget a döntéseidért..

 

HALAK

Éltető energiáid még mindig kifogyhatatlanok Vigyázz, a szavaknak teremtő erejük van, ne kívánd másnak sem azt, amit magadnak nem akarnál. Ne tégy meggondolatlan kijelentéseket, amit elsősorban családod, és a hivatásodban főbb szerepet játszók szenvedhetnek meg. Ráadásul, most nem biztos, hogy te látod a legtisztábban a helyzetet. Mintha a józan ítélő képességed elé, valami ködfátyol borult volna. Stabil munkakapcsolataidat is veszélyeztetnéd, ha elhamarkodottan, meggondolatlanul szólnál olyan dolgokról, amiről te sem vagy teljességgel meggyőződve. Ehhez a lelkiállapothoz hozzájárulhat, hogy bizony vannak lezáratlan, lelkiismeretedet feszegető múltbéli események, amikor nem voltál feddhetetlen bírája sem másnak, sem magadnak. Ezzel most szembesülnöd kell, és ha lehet, rendezd el a kérdést tiszta lelkiismerettel. Maradj a saját utadon.  A párod-ha kicsit flörtölgetne is- úgyis visszajön. Hiszen el sem megy, csak kicsit játszik. Olyan érzelmi biztonságot senki nem tud neki nyújtani, mint te.

 

A horoszkópot Dr. Szendi Mária pszichológus-asztrológus készítette. Személyre szabott párkapcsolati és egyéni horoszkóp megrendelhető a 06 20 553 5700 telefonszámon.

»»»»»» TOVÁBBI INFORMÁCIÓ MÁRIA HONLAPJÁN! »»»»»»

 

 

 

 

 


Bővebben >

Napi bagoly || Horoszkóp 2009 február || Szóbeszéd || Tudom ám! || Napi vicc || Morzsák, avagy a napi blőd || Tanárom.com || Érettségi.com
NÉV:
E-MAIL CÍM:

Jan-26 02:04
Dec-02 20:45
Dec-02 20:44
Dec-02 20:43
Dec-02 20:38