Főoldal
Ajánlatkérés
Ajánlatok megtekintése
Tanár keresése
Tanfolyam keresése
Regisztráció (tanár)
Regisztráció (intézmény)
Hírek
Akciók
Képzőhelyek
Segédletek
Fórum
FELHASZNÁLÓNÉV:
JELSZÓ:
Elfelejtett jelszó?
Henye rovat
Szórakozás
Vicckosár
Galéria
Diáksarok
Ajánljuk
Pályázatok
Bemutatkozunk
Archívum
Linkek
Jogi nyilatkozat
Asztrológia alaptanfolyam kezd?knek

Kedves barátaim...

Olyan sokan vagytok, akik böngészitek az újságok horoszkóp rovatát, és vagy találtok magatokra illő tulajdonságokat, veletek is megtörténő eseményeket, vagy nem. Ha mindig minden passzolna, az azt jelentené, hogy az azonos jegyben születetteknek azonos a jellemük és a sorsuk. Pedig ez nem így van. Még az egypetéjű ikreknél sem, pedig ők azok, akik genetikailag a legközelebb állnak egymáshoz. Szeretnéd tudni, melyek azok a keretek, amelyben a saját utadon járhatsz? Most könnyedén és játékosan megtanulhatod az alapokat.
Bővebben >
Egy magyar lány az ősi harcosok nyomában
wingtsun    "Mikor a szépet megismerik, felbukkan a rút is; mikor a jót megismerik, felbukkan a rossz is. Lét és nemlét szüli egymást, nehéz és könnyű megalkotja egymást. Ezért a bölcs sürgés nélkül működik, szó nélkül tanít, nézi az áramlást és hagyja, nem erőlködik, alkot, de művét nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem őrzi: el nem veszíti." Lao Ce

Bővebben >
Miért éppen Bali?

Miért éppen Bali?

„Egész életemet áthatotta a rajz szeretete így nem is emlékszem olyan idõszakra, amikor ne rajzoltam, festettem volna. Már általános iskolában rajzversenyekre jártam és végtelenül boldoggá tett mikor kezdtem felismerni milyen sok öröm és szépség rejlik az alkotó tevékenységben.

 Fiatal éveimet fõleg az emberi formák iránti kíváncsiság és szépség keresés jellemezte, így a portrék váltak erõsségemmé. Fõleg szénnel készítettem arcképeimet és nagy örömmel ajándékoztam el ismerõseim között.
Mindig szerettem volna mûvész lenni, de nem mertem túlságosan elragadtatni és álmokba ringatni magam, hogy ebben a mai, realista világban is van igény arra, amit én nyújthatok. Így tanár lettem, igaz angol-rajz tanár, mivel a mûvészethez ragaszkodtam.
A fõiskola után további útkeresés jellemezte életemet, festményekkel tarkítva, majd a szerelem Bali szigetére hozott. Ettõl kezdve az életem és a hétköznapjaim egyet jelentettek a folyamatos ihletettséggel és alkotással.

 


Bővebben >
NÉV:
E-MAIL CÍM:

Jan-26 02:04
Dec-02 20:45
Dec-02 20:44
Dec-02 20:43
Dec-02 20:38